3D print service op groot formaat

De specialist op het gebied van groot formaat FDM 3D printen in Nederland. Met behulp van onze grote industriƫle 3D printers printen wij uw prototypes, gereedschappen, mallen en standbeelden in de print kwaliteit die u wenst. Wij kunnen tot wel 2 meter hoog printen!

Vraag een offerte aan

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

groot formaat 3d print service

Onze 3D print service

Wij hebben diverse print volumes beschikbaar en kunnen objecten in diverse kwaliteiten printen, namelijk premium, medium en ruwe kwaliteit (laaghoogte tussen 0.1 - 0.9 mm) De materialen waar wij mee printen zijn voornamelijk PLA, PET en PRO1 (ABS vervanger).

700x700x820 mm (XYZ)

1100x500x820 mm (XYZ)

700x700x1700 mm (XYZ)

Eenvoudig besteld, professioneel geproduceerd

Ons 3D print proces

Met ruim 5 jaar ervaring en vele duizenden printuren op zak, bieden wij een professionele print service in de kwaliteit die u wenst. Hoe gaan wij te werk?

Upload STL-Bestand

Uw STL wordt vertrouwelijk behandeld en wordt verzonden naar een beveiligde omgeving. De STL wordt bekeken door onze professionals.

Offerte

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor uw bestanden. Bij goedkeuring kunnen wij aan de slag en wordt er een levertijd afgesproken.

3D Printen

De bestanden worden door ons gesliced in de door u gewenste kwaliteit. Vervolgens gaan onze grote 3D printers aan de slag.

Levering

De 3D geprinte objecten worden met zorg verpakt en verzonden. Persoonlijke levering of ophalen kan natuurlijk.

Voorbeelden

Hieronder ziet u enkele voorbeelden welke wij op onze grote 3D printers hebben geprint. Zo printen wij niet alleen prototypes, maar ook mallen, display materiaal, standbeelden en belettering. *De opdrachtgevers hebben toestemming gegeven om deze prints te laten zien.

Vraag direct een offerte aan

Interesse in onze diensten? Vraag dan direct een offerte aan en upload uw STL en gewenste printkwaliteit. U ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte. Wilt u meer informatie over onze diensten? Contact ons via info@3dprintingprototypes.nl

Vraag een offerte aan